Nyheter Hästar Tjänster

Hästar på landet
En häst i en sund, naturlig miljö är en frisk och glad häst

 

 

Start Uppåt Nyheter Tjänster

Gästbok

St.Pr.H Syndikat
*1988, 169 cm, Oldenburger.
Godkänd i Oldenburg, Mecklenburg, Thüringen mfl förbund.

     

Strohmann xx Manando xx Captain's Gig xx
Flipstream xx
Stroka xx Aramis xx
Strogan xx

Grandezza Grannus Graphit
Odessa
Loyale Löwen As
Elfenblume-Ellmar

 

Syndikat är en stor, ädel hingst med mycket utstrålning. Han har schwung i gången och extraordinär hoppförmåga. 
Hans far har rykte om sig att lämna goda sporthästar i alla discipliner, bla tävlade Patrik Kittel G P dressyr (bla deltog de i svenska laget i EM 2001)med sonen Santana 340 (ue Luciano). Strohamnn har dessutom visat sig vara en utmärkt stoproducör och är morfar till tex Blue Hors Rush Hour e Rubin Royal.
Modern Grandezza är helsyster med svårklass-hingsten Grannusch, som under många år  var en av världens bästa hopphästar och större delen av 1990-talet var han med och såg till att Hannoveranerförbundet låg etta på världsrankingen. Grandezza är också mor till godkände Leander (e Landadel). De godkända halvbröderna Rautenstein och Rosetti, liksom Celle-hingsten Show Men stammar ur detta framgångsrika möderne, känt för att lämna goda, hållbara sporthästar, som går tillbaka till stammodern Elfenblume (Elmar-Schutzwart). 
Syndikat stod i Mecklenburg under ett antal år, och tilldelades där Verbandsprämie, tack vare sina avkommors goda resultat i hoppning. Han har ett antal avkommor i M klass, och var där en framgångsrik stoproducör. Han är en förädlare och kan användas på de flesta typer av ston. Han har ett totalt BLUP-index på 120 (124 för exteriör och 111 för ridegenskaper). Dottern V.Pr.St Salexa har ett total-BLUP på 131, med högsta betyget i löshoppning, 148.

Syndikat är reexporterad till Tyskland.

Mecklenburgerförbundet var mycket positiva till de föl som besiktigades vid årets resa. Alla hade bättre typ än sin mor, ett bra bogparti, bra manke och överlinje. I de flesta fall hade fölen 3 bra grundgångarter, galoppen var nog den gångart som förbättrats mest.

 

 

Sandmann e Sandro Star-Syndikat, godkänd med höga poäng i båda disciplinerna.

Syndikats bror Leader (e Landadel) numera exp Canada

4-årig valack e D'Olympic-Syndikat

Valack e Lord Kemm-Syndikat

 

Start ] Uppåt ]

Skicka e-post till design@equistrian.net med frågor eller kommentarer om den här webbplatsen.
Senast ändrad: 29 augusti 2011